Näissä voimme auttaa

Sähköinen kirjanpito

Kun käytät tilitoimiston kanssa samaa ohjelmaa, voi aineisto kulkea sähköisesti järjestelmään. Näin tallennustyö ja päällekkäiset työt jäävät pois. Viranomaisilmoitukset lähetetään sähköisesti ja sekä tuleva että lähtevä aineisto arkistoituu automaattisesti.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Käytämme palvelussamme Suomen suosituinta sähköisen taloushallinnon palvelua, Visma Netvisoria. Olemme Netvisor Premium Partner ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä. Meiltä saat ohjelman käyttöönoton ”avaimet käteen”, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut.

Talouden raportointi

Ajantasaisen raportoinnin myötä kassa- ja tulostilanteet ovat aina nähtävilläsi. Teemme kirjanpitoon kuukausittain kaikki jaksotukset, jotta käytettävissäsi on oikea tulos kuukauden loputtua. Raporteistamme pääset porautumaan tapahtumiin ja näet helposti, mistä luvut ovat syntyneet.

Verotuksen neuvontapalvelut

Huolehdimme veroasioistasi – oli kyse sitten lakisääteisistä velvoitteista tai erilaisista verotukseen liittyvistä kysymyksistä ja ongelmatilanteista. Optimoimme verotustasi sekä yrityksen että yrittäjän edun huomioiden, oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

Palkanlaskenta

Palvelussamme palkanlaskenta on kätevästi osa taloushallintoa. Laskemme TES:n mukaiset palkat tietojen siirtyessä suoraan kirjanpitoon tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskentaan on mahdollisuus yhdistää kaikkialla käytössä oleva työajankirjaus- ja matkalaskutyökalu.

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka toimii aktiivisesti ja joustavasti huolehtien asioista ja auttaen tarvittaessa. Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja taloushallinnon ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Tai soita 040 512 8680