Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Palvelumme on huolenpitoa. Huolehdimme oma-aloitteisesti kaikista yrityksen velvoitteista ja reagoimme aina tarpeen vaatiessa.

Palvelumme kattaa kirjanpidon, palkanlaskennan, verotusneuvonnan, tulosohjauksen ja seurannan, Netvisorin käyttöönottoon ja Netvisorin käyttöön liittyvät tukipalvelut.

Tiina Raatikainen
Toimitusjohtaja, Aldia Oy

Näissä voimme auttaa

Sähköinen kirjanpito

Kun käytät tilitoimiston kanssa samaa ohjelmaa, voi aineisto kulkea sähköisesti järjestelmään. Näin tallennustyö ja päällekkäiset työt jäävät pois. Viranomaisilmoitukset lähetetään sähköisesti ja sekä tuleva että lähtevä aineisto arkistoituu automaattisesti.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Käytämme palvelussamme Suomen suosituinta sähköisen taloushallinnon palvelua, Visma Netvisoria. Olemme Netvisor Premium Partner ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä. Meiltä saat ohjelman käyttöönoton ”avaimet käteen”, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut.

Talouden raportointi

Ajantasaisen raportoinnin myötä kassa- ja tulostilanteet ovat aina nähtävilläsi. Teemme kirjanpitoon kuukausittain kaikki jaksotukset, jotta käytettävissäsi on oikea tulos kuukauden loputtua. Raporteistamme pääset porautumaan tapahtumiin ja näet helposti, mistä luvut ovat syntyneet.

Verotuksen neuvontapalvelut

Huolehdimme veroasioistasi – oli kyse sitten lakisääteisistä velvoitteista tai erilaisista verotukseen liittyvistä kysymyksistä ja ongelmatilanteista. Optimoimme verotustasi sekä yrityksen että yrittäjän edun huomioiden, oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

Palkanlaskenta

Palvelussamme palkanlaskenta on kätevästi osa taloushallintoa. Laskemme TES:n mukaiset palkat tietojen siirtyessä suoraan kirjanpitoon tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskentaan on mahdollisuus yhdistää kaikkialla käytössä oleva työajankirjaus- ja matkalaskutyökalu.

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka toimii aktiivisesti ja joustavasti huolehtien asioista ja auttaen tarvittaessa. Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja taloushallinnon ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Tai soita 040 512 8680

Asiakkaanamme...

Hoidat asiat mistä päin maailmaa tahansa

Säästät tehokasta työaikaa jopa tunnin päivässä

Koko taloushallinto on yhdessä järjestelmässä

Maksimoit säästöt verotuksen optimoinnilla

Osaat tehdä oikeita johtopäätöksiä

Minimoit virheet kirjanpidossa

10 lupausta

  • Kumppani – Olemme asiakkaillemme kumppani ja pidämme asiakkaisiimme yhteyttä aktiivisesti.
  • Henkilökohtainen palvelu – Nimeämme asiakkaillemme oman kirjanpitäjän, jonka puoleen on helppo kääntyä aina tarvittaessa.
  • Asiantuntijuus – Pidämme ammattitaitoamme yllä koulutuksilla. Valitsemme joukkoomme ammattilaisia, jotka perehdytämme huolellisesti.
  • Luotettavuus – Huomioimme yrittäjää, ajamme asiakkaidemme etua oma-aloitteisesti ja ansaitsemme luottamuksen toiminnallamme.
  • Järjestelmä – Hoidamme kumppanuuttamme Visman kanssa huolella ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla ohjelman kehityksestä.
  • Erikoisosaaminen – Ylläpidämme sähköisen taloushallinnon erikoisosaamistamme ja pysymme kehityksen kärjessä.
  • Nopeus – Vastaamme asiakkaidemme pyyntöihin nopeasti ja olemme helposti tavoitettavissa.
  • Kehittyvä palvelu – Kehitämme prosessejamme jatkuvasti ja huolehdimme prosessien toimivuudesta ja tehokkuudesta.
  • Ajantasaisuus – Teemme yrityksesi kirjanpitoa ajan tasalla ja huolellisesti. Huolehdimme lakisääteiset velvoitteesi pyytämättä ja määräajassa.
  • Raportointi – Tuotamme luotettavia kirjanpidon raportteja kuukausittain. Pyydettäessä räätälöimme omaan liiketoimintaasi suunniteltuja raportteja.