Samuli Törönen: ”Ei liian pieni eikä liian suuri tilitoimisto.”

”Aldiassa huomioidaan aina kokonaisuus”

Samuli Törösen mielestä Aldia on mukavan kokoinen, ei liian pieni eikä liian suuri tilitoimisto. Samulin sijoitusyhtiöllä nimittäin on kokemusta aiemmin kahdesta eri tilitoimistosta, joista toinen yrityskauppojen yhteydessä siirtyi osaksi isompaa toimistoa. ”Mikään ei enää pelannut, toiminnasta tuli liian isoa ja etäistä. Se ei vastannut enää ainakaan meidän yrityksemme tarpeita”.

Samulin mukaan Aldia on yrityksen nykyisiin tarpeisiin riittävän suuri, mutta samalla yhteistyö sen kanssa on tiivistä ja palvelu henkilökohtaista. Viimeisen silauksen palvelulle antaa oma henkilökohtainen talousasiantuntija, joka tuntee asiakasyrityksen talousasiat ja kirjanpidon viimeistä piirtoa myöten.

”Aldia tarjoaa myös talousjohtajan- ja päällikön palveluita yrityksille, esimerkiksi meille, joilla omaa talousvastaavaa talon sisällä ole. Oli kyseessä yrityskauppaa, veroasioita tai mitä tahansa koskeva kysymys, niin sieltä saa apua”.

Aldian tarjoama sähköinen järjestelmä on tuonut rutkasti lisätunteja Samulin yrittäjäarkeen, mutta ennen kaikkea järjestelmä on yllättänyt vaivattomalla käyttöönotollaan ja helppoudellaan.

”Mukavan yksinkertainen ja helposti toimiva. Etenkin raportointiosuus on näppärä, kun katsotaan vaikka tuloslaskelmia tai taseita, niin niiden arkkitehtuuri on mielestäni loistava – jokaisesta tilistä nimittäin pääsee pureutumaan alas aina tositteisiin asti. Tätä ominaisuutta en ole huomannut muissa sähköisissä järjestelmissä”.

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , ,

Kategoria: Kokemuksia