Hyvä tilitoimisto etsii asiakkaita

Jatkaaksemme hienoista kasvuamme etsimme muutamaa uutta asiakasta tyytyväiseen asiakasjoukkoomme tavoitteenamme kumppanuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Mikäli haluat siirtyä paperittomaan palveluumme ja säästää taloushallinnon kokonaiskustannuksissa, olet etsimämme asiakas. Mikäli toimistosi on jo paperiton ja haluat vain parempaa palvelua, olet niin ikään oikeassa osoitteessa. 

Avainsanat: , , , ,

» Lue lisää

Avoinna kirjanpitäjän paikka

avoimet_paikat_kirjanpitaja
Aldia on kohta 10-vuotias 10 hengen sähköisiin palveluihin erikoistunut tilitoimisto Tampereen keskustassa. Netvisor on ainoa työkalumme, olemme Visma Netvisor Premium Plus Partner. Etsimme tiimiimme uutta tilinpäätöstaitoista sähköisen taloushallinnon osaajaa.

» Lue lisää

Yrittäjän muistilista joulukuun kynnyksellä

Useassa yrityksessä tilikausi päättyy 31.12. Kun ennakoi ja käy tilitoimiston kanssa asioita läpi ennen vuoden vaihdetta, niin välttyy tilinpäätöksen tuomilta yllätyksiltä. Hallinnan tunne lisääntyy ja stressi vähenee.

Ohessa olen listannut asioita, joita me Aldiassa käymme läpi asiakkaidemme kanssa ennen tilinpäätösajankohtaa. Näin varmistamme asioiden oikeellisuuden ja sen, että pystymme tekemään asiakkaillemme tilinpäätöksen toivotussa aikataulussa.

» Lue lisää